El Taulí preveu una crescuda d'ingressos les properes vuit setmanes

En una setmana es dupliquen les hospitalitzacions per Covid

Hospital Parc Taulí
Hospital Parc Taulí | Gala Espín
25 de novembre del 2021
La pujada notable de la incidència de la Covid en els últims dies ens apropa a una sisena onada. De fet, la directora assistencial de l'Hospital Parc Taulí, Rocío Cebrián, ha indicat que s'està "en un inici de fase" i ella mateixa ha estimat un increment dels ingressos en les properes vuit setmanes

"La previsió és que pugi", ha advertit, tot i que ha puntualitzat, "esperem que ho faci amb menor intensitat que a l'estiu", quan es van registrar una seixantena de defuncions i es van superar el centenar d'hospitalitzacions, concretament, el pic es va situar en 104. Cebrián ha precisat que, amb dades d'aquest dimecres, al Taulí hi havia 18 pacients a planta i sis a UCI/semicrítics, cosa que suposa quatre més que 24 hores enrere i el doble de fa set dies.   

Sigui com sigui, ha garantit que els malalts de coronavirus seguiran el mes de desembre. Curiosament, abans d'encetar el calendari del mes de novembre, a Sabadell hi havia un risc de rebrot moderat, amb poc més d'una vintena de positius setmanals, i una pandèmia sota control. A partir de la segona quinzena s'han multiplicat els valors: una amenaça alta i els infectats ja són una setantena.