​Un polígon de Barberà, el primer de la regió metropolitana en rebre un distintiu de prestigi

Can Salvatella aconsegueix la certificació "Polígon Empresarial de Qualitat" per la capacitat de les seves infraestructures i serveis

L'alcalde de Barberà, Xavier Garcés, recull la distinció  'Polígon Empresarial de Qualitat'.
L'alcalde de Barberà, Xavier Garcés, recull la distinció 'Polígon Empresarial de Qualitat'. | AMB
Y.C.
27 de novembre del 2021
El polígon de Barberà del Vallès Can Salvatella rep el distintiu Polígon Empresarial de Qualitat, que valora i valida la capacitat de les seves infraestructures, serveis i altres variables de l'entorn de l'entitat. L'àrea industrial barberenca ha estat el primer a aconseguir-lo de tot el Vallès Occidental i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). També és el cinquè de Catalunya i el 21è a Espanya.

La certificació ha estat atorgada per la Coordinadora Espanyola de Parcs Empresarials (CEPE), de la qual la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) ostenta la vicepresidència. L'alcalde de Barberà, Xavier Garcés, i el president de la Junta de Conservació del polígon, Ricard Armengol, han recollit el document del distintiu després que l'ÀMB, juntament amb la PIMEC, donés inici a una prova pilot de certificació de polígons.

L'entitat supramunicipal i la patronal treballen perquè l'entorn on les empreses desenvolupen la seva activitat sigui competitiu en aspectes com urbanisme, infraestructures o mobilitat. Vetllen per la millora contínua dels polígons i tracten que assoleixin nous reptes com la digitalització o la sostenibilitat.