El Taulí té una vintena de pacients ingressats amb Covid

Sis es troben a la unitat de crítics i 14 a planta

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
24 de novembre del 2021
L'increment de la incidència de la Covid-19 a Sabadell, amb un risc de rebrot que, passada la primera setmana de novembre, ha tornat a ser alt, ha tingut traducció en els ingressos hospitalaris, tal com s'està donant a Catalunya. L'Hospital Parc Taulí té, fins aquest dimarts, una vintena d'ingressats.

Segons dades del mateix centre, hi ha 20 pacients, 14 dels quals es troben a planta i sis a la UCI/semicrítics. Una pujada que s'ha multiplicat per dos, ja que fa una setmana hi havia 10 hospitalitzats, sis a planta i quatre a la unitat de crítics/semicrítics. Una crescuda en línia amb els valors de la pandèmia, com el risc de rebrot que també s'ha duplicat aquests dies.

Després d'un octubre amb el coronavirus sota control, i és que setembre es va tancar amb nou ingressos, set a planta i dos a la unitat de crítics. I com a mostra, des de l'hospital es van recuperar les visites, cosa que havia estat restringida durant més d'un any, amb diferents adaptacions d'acord amb l'afectació del virus.

Aquestes xifres al Taulí són semblants a les que tenia entre finals de maig i principis de juny, quan es van alliberar molts llits i va acabar tenint fins a 10 pacients. A partir d'aleshores, l'afectació va créixer, esdevenint la cinquena onada que al centre hospitalari de la ciutat va deixar una seixantena de defuncions.