Una noia circulant en patinet resulta ferida en un xoc amb un turisme al Centre

La traslladen en estat menys greu al Taulí

L'atenció de personal del SEM
L'atenció de personal del SEM | Dani Sánchez
A.H.
23 de novembre del 2021
Actualitzat el 24 de novembre a la 13:54h
Una noia que circulava amb una patinet elèctric ha resultat ferida, amb pronòstic menys greu, després d'impactar amb un turisme a la confluència dels carrers Zurbano i Sant Pau de Sabadell. L'accident s'ha produït aquest dimarts, al voltant del migdia. 

El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l'avís a les 11.48 hores per l'envestida cotxe al vehicle de mobilitat personal (vmp). Fruit del xoc ha estat traslladada a l'Hospital Parc Taulí. A més de l'ambulància del SEM fins al lloc s'hi ha desplaçat una unitat de la Policia Municipal de Sabadell.

Segons ha precisat el cos policial, la conductora del patinet no va respectar la senyal d'Stop que hi ha en aquest punt i va patir l'envestida del vehicle de quatre rodes. El patinet el van traslladar al dipòsit municipal. 

Es tracta del tercer incident amb un patinet a la ciutat en els últims 13 dies. Fa dues setmanes va ser la topada entre una bicicleta i l'vmp, en què la conductora d'aquest últim va patir lesions. I fa justament set dies, també amb un turisme.