urbanisme

Tres milions d'euros per a la reforma del Passeig i l'entorn del mercat de Campoamor

S'enduen la meitat d'una sèrie de licitacions aprovades pel govern municipal

per A.H., Sabadell, Catalunya | 23 de novembre de 2021 a les 10:20 |
Recreació del futur Passeig | Ajuntament de Sabadell
El Passeig de la Plaça Major i la reforma de l'entorn del mercat de Campoamor van tancant fases per ser una realitat i complir amb els calendaris fixats des de l'equip municipal. La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sabadell, celebrada aquest dilluns, ha aprovat el pressupost d'1,26 milions d'euros i 1,8, respectivament.

En el cas dels treballs al Passeig, el consistori espera donar detalls en els propers dies, però es manté el calendari que en les darreres setmanes ha vingut precisant l'alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, que les intervencions engegarien un cop hagi passat l'època nadalenca. En relació amb les actuacions al voltant del mercat municipal, conegut com a jardins d'Espronceda i Campoamor, suposarà la creació d'un nou espai verd, ubicat entre els carrers dels Reis Catòlics, de Josep Comas i de Concha Espina.


Aquests dos projectes s'han endut la meitat dels recursos d'una sèrie d'inversions aprovades a la Junta de Govern com ara, els 981.000 euros per a la consolidació estructural i als tancaments exteriors de les naus interiors del Vapor Pissit. També hi ha, entre d'altres coses, 870.162,75 euros per a la plantada d'arbrat, 1.164, per una vuitantena de carrers.

 

Participació