Detingut el propietari d'una botiga de segona mà per vendre ordinadors robats a escoles de Barberà i Montcada

Es tracta d'un establiment de l'Hospitalet de Llobregat

El material recuperat per la Policia
El material recuperat per la Policia | Mossos d'Esquadra
A.H.
18 de novembre del 2021
Actualitzat el 19 de novembre a les 9:56h
Els Mossos d'Esquadra, en una acció conjunta amb la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat, van detenir, el passat 9 de novembre, el propietari d'una botiga de segona mà, de 43 anys, de la ciutat acusat de vendre productes sostrets com ara, tres ordinadors que figuraven com a robats de centres escolars de Barberà del Vallès i Montcada i Reixac.

Durant l'escorcoll, els agents van trobar "nombrosos objectes" repartits per l'establiment que constaven com a denunciats en robatoris, bàsicament, amb força a l'interior de domicilis, trasters i a l'interior de vehicles i que, gràcies als números de sèrie, es va poder corroborar. 
 

Les bicicletes robades en possessió dels Mossos Foto: Mossos d'Esquadra


A més dels aparells retornats als equipaments vallesans, també una bicicleta valorada en 3.000 euros i la resta de material que hi ha es va traslladar a la comissaria dels Mossos de l'Hospitalet, on els afectats poden anar-hi a fer el reconeixement. El detingut va passar a disposició judicial com a presumpte autor d'un delicte de receptació i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.