Dàmaris Gelabert torna a Sabadell per Nadal

Seran dues actuacions el 4 de gener

Dàmaris Gelabert en una actuació
Dàmaris Gelabert en una actuació | Promocional
A.H.
18 de novembre del 2021
Actualitzat a les 15:13h
La cantant de temes infantils Dàmaris Gelabert tornarà a Sabadell aquest Nadal i ho farà després que per Festa Major un gran gruix d'espectadors es quedés sense poder veure in situ l'artista. Per això, aquesta gran expectació va motivar que s'aconseguís el compromís perquè retornés a la ciutat.

Així ho ha recordat l'alcaldessa, Marta Farrés, durant la presentació de les activitats nadalenques, i que en compliment d'allò acordat Gelabert serà al municipi el 4 de gener, en dues sessions al Pavelló del Nord a les 17 hores i a les 19.30 hores. Igual que pe Festa Major, la funció serà gratuïta i es podran reservar al web municipal a partir del 15 de desembre.

Tot plegat, ve generat perquè a la cita amb l'artista el 5 de setembre va deixar molta canalla fora i és que hi havia 300 places d'aforament, per les limitacions de la Covid-19 que hi havia en aquell tram final de l'estiu i es va optar per emetre-ho en streaming. A l'escenari, prèviament, hi va pujar El Pot Petit, que també va tenir un gran èxit de demanda i es va prometre "reprogramar-los properament".