​Enxampen un conductor begut amb els seus fills al cotxe circulant per Sabadell

Supera més del doble la taxa màxima permesa

La Policia Municipal de Sabadell denuncia al conductor d'un vehicle per anar sota els efectes de l'alcohol
La Policia Municipal de Sabadell denuncia al conductor d'un vehicle per anar sota els efectes de l'alcohol | Jordi Segura
Y.C.
18 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:54h
La Policia Municipal de Sabadell va denunciar aquest dimecres 17 de novembre al conductor d'un vehicle que anava sota influència de begudes alcohòliques amb la seva família a bord. L'home de 41 anys s'ha posat al volant quasi triplicant la tassa permesa, suposant un greu delicte per a la seguretat viària, ha advertit el cos.

Els fets va passar a les 17.30 hores de la tarda a la carretera de Barcelona 23, quan els agents van procedir a identificar el turisme i el conductor, que "presentava símptomes d'estar sota els efectes de l'alcohol". Per aquest motiu, van fer-li la prova d'alcoholèmia que va donar un resultat positiu de 0,66 mg/l -taxa màxima permesa és de 0,25-.

A l'home que anava begut amb els seus fills al cotxe se'l va denunciar com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i per conduir sota la influència de begudes alcohòliques. Una segona conductora es va fer càrrec del turisme.