La Faràndula dona el tret de sortida als concerts dedicats al compositor John Williams

És el creador de temes de bandes sonores de films com "Star Wars", "Jurassic Park", "Tiburón" i "La llista de Schindler", entre moltes altres

Una imatge d'arxiu del concert
Una imatge d'arxiu del concert | Juanma Peláez
A.H.
17 de novembre del 2021
Actualitzat a les 12:48h
El Teatre La Faràndula es convertirà, aquest divendres, en una improvisada sala de cinema, però sense canviar el seu aspecte i és que l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) arrencarà el seu cicle de concerts dedicats al compositor John Williams, reconegut per ser l'autor de temes de les mítiques bandes sonores de pel·lícules dels anys 80 i 90.

Ha posat música en títols com Jurassic Park,Tiburón,Star Wars i Indiana Jones, entre molts d'altres. En total, es duran a terme cinc concerts, a més de l'equipament sabadellenc, al dia següent viatjarà al Palau de la Música, a Barcelona, i diumenge, a la Factoria Cultural de Terrassa. A la capital catalana hi tornarà unes altres dues vegades, en el marc del cicle Nadal al Palau el 19 de desembre i el 9 de gener de 2022.


El director de la companyia, Rubén Gimeno, es posarà al capdavant de totes les actuacions i estarà acompanyat de l'actor de doblatge Salvador Vidal, la veu d'intèrprets com Liam Nesson, Ed Harris, Mel Gibson, Sam Neil i Richard Dreyfuss. Tot plegat, sota el guió de Jordi Cos per enllaçar les peces musicals.