​La «versió moderna» de «Blancaneus» arrossega més de 4.000 espectadors a La Faràndula

En les sis funcions d’obertura de la temporada de la Joventut de la Faràndula

L'obra representada al Teatre La Faràndula
L'obra representada al Teatre La Faràndula | Juanma Peláez
A.H.
15 de novembre del 2021
Actualitzat a les 17:47h
El passat 6 de novembre la Joventut de la Faràndula va poder alçar el teló, després d’un any marcat per les cancel·lacions, i ho va fer amb una “versió moderna” de Blancaneus i els 7 nans. Les sis funcions que s’han representat sobre l’escenari del Teatre La Faràndula ha arrossegat 4.300 espectadors.

Això vol dir que hi ha hagut una mitjana de 700 persones a cada funció, una xifra total que ha celebrat l’entitat. Ha destacat que l’obra dirigida per Albert González “ha entusiasmat amb els nous canvis”, en referència al nou disseny del vestuari dels animals, la incorporació del nou hit Primavera, “la remasterització de tota la banda sonora” de la mà de Keko Pujol i el nou repartiment, entre d’altres.

En aquest sentit, ha remarcat l’estrena de Maria del Valle i Cristina Fabero, “alternant-se en el paper de Blancaneus” i la que va encarnar la protagonista fa més de deu anys, Jéssica Martin, que ha donat vida a la “malvada Reina”. Així com, “els personatges més simpàtics i explosius del muntatge”, és a dir, el set nans, a més de tot l’elenc que ha donat vida a la versió del popular conte dels germans Grimm.

L’activitat de la Joventut de la Faràndula continuarà amb una cita tradicional, Els Pastorets, que enguany tornaran a la cartellera, després que s’haguessin de cancel·lar el 2020 pel coronavirus. A més, també hi ha programats títols com El Préssec Gegant i Aladí.