Roben amb el mètode de l'allunatge el recent inaugurat MediaMarkt a Via Sabadell

La botiga va obrir divendres i menys de 48 hores després pateix el saqueig

El vehicle encastat contra la persiana de la botiga
El vehicle encastat contra la persiana de la botiga | Dani Sánchez
14 de novembre del 2021
Actualitzat a les 19:39h
Nou robatori pel mètode de l'allunatge a Sabadell, i també de matinada, al voltant de les 5.45 hores, tal com ha informat Mossos d'Esquadra a NacióSabadell. Aquesta vegada, l'assalt s'ha comès fora del nucli urbà, a la zona de Riu-sec, a l'àrea comercial de Via Sabadell, al flamant MediaMarkt, que curiosament va obrir les seves portes aquest divendres.

Els Bombers, per la seva part, han rebut l'avís a les 6.19 hores per extreure el vehicle incrustat a la persiana del local i per fer tasques de neteja de la calçada. Els lladres han fet servir el vehicle per encastar-lo contra l'aparador i poder entrar per endur-se diversos productes -sense conèixer el nombre total de material sostret i la quantia- i l'han abandonat i han fugit amb un altre.
 

Han trencat una de les pilones Foto: Dani Sánchez


Fonts municipals han explicat que el turisme amb el qual han marxat del lloc s'ha localitzat, una mica més tard, a Ripollet, i han apuntat que el que s'han endut serien mòbils, tauletes i aparells tecnològics, és a dir, allò que han pogut, ja que han marxat ràpidament. Tot i així, les mateixes fonts han remarcat que no saben la quantitat i el cost.

 

Tasques dels bombers per retirar el turisme Foto: Dani Sánchez


Fins al lloc s'ha desplaçat una dotació de Bombers, que no ha pogut retirar el turisme i, tal com ha detallat, ho ha deixat en mans de la propietat, diverses unitats de la Policia Municipal de Sabadell i la policia catalana, que ha obert una investigació i està a l'espera que s'interposi la denúncia.

Inaugurat divendres
El negoci es va inaugurar el passat divendres, la primera de la firma a la ciutat, i la número 21 que s'establia a Catalunya, amb més de 2.000 metres quadrats de superfície. Precisament, la botiga havia instal·lat pilones a la vorera, just davant dels aparadors per evitar aquesta mena d'accions delictives.

Aquest allunatge ha estat el segon comès a la ciutaten menys d'un mes, l'anterior també es va cometre de matinada i en cap de setmana. Es va fer servir el mateix modus operandi per robar a la botiga d'Apple de la Rambla. En aquella ocasió dos vehicles van participar en el robatori i l'agent del cos local, que fa vigilància a l'Ajuntament de Sabadell, va sorpende'ls.