Mònica Weisz s'adjudica el torneig que duu el nom de la seva mare

És la segona edició d’aquest memorial, celebrat al CN Sabadell

La foto de família amb el lliurament del premi
La foto de família amb el lliurament del premi | CN Sabadell
A.H.
10 de novembre del 2021
Mònica Weisz és campiona d’Espanya i Catalunya, en diverses categories, fins i tot, ha estat designada entre les 32 millors palistes del món, però, el trofeu més important que ha dut a les seves vitrines ha arribat aquest cap de setmana. Weisz s’ha adjudicat el Memorial Encarnació Romero, el nom de la seva mare, que va morir el 2019.

Weisz s’ha imposat, després de superar, a la final, la terrassenca de la SCR El Ciervo, Nuria Sapés. El tercer i quart lloc de la competició van ser per Julia Barrera i Míriam Ruiz, respectivament. El certamen va complir la segona edició, organitzada a les instal·lacions del CN Sabadell, a Can Llong.

Una victòria especial per aquesta veterana palista, retirada de l’elit fa més de dues dècades, i ha complert el desig de sumar aquest guardó que duu el nom de la seva mare. I és que Romero, popularment coneguda com a mare Weisz, era una persona estimada en el món del tennis taula i que havia acompanyat als seus fills i filles a les competicions.

La saga dels Weisz és un referent en aquest esport i és que dels set fills del matrimoni, entre Josep i Encarnació, cinc estan en actiu -a més de la Mónica, Montse, Pere, Joan i Ignasi-. De fet, és tal la seva empremta que la federació catalana ho va reconèixer en la celebració de la Nit del Tennis Taula Català 2017.