Sabadell, una de les set ciutats catalanes que acull una cursa infantil amb mobilitat reduïda

Se celebrarà el 28 de novembre al Passeig Manresa

La iniciativa duta a terme a Barcelona a l'agost
La iniciativa duta a terme a Barcelona a l'agost | ACN
A.H.
06 de novembre del 2021
El passat mes d'agost, davant la Catedral de Barcelona, es va organitzar la primera cursa adaptada per a infants amb mobilitat reduïda. Una iniciativa que s'ha anat replicant fins a set municipis i un d'aquests és Sabadell, sota el títol Sabadell corre pels nens i nenes, del mateix organitzador que duu a terme Sabadell corre pels nens, l’Associació Esportiva cinc quilòmetres de Sabadell, ajornada l'any passat per la Covid-19.

Tindrà lloc el 28 de novembre al Passeig Manresa, a partir de les 10 hores i fins a les 15. Tindrà un recorregut de 60 metres, encara que hi haurà diverses distàncies en funció de les preferències dels participants. L’objectiu és fomentar la inclusivitat i reivindicar la supressió de barreres, i no només arquitectòniques.

Una finalitat que ha reivindicat el director i organitzador del projecte, Toni Valverde, "sensibilitzar tothom en relació a les malalties que pateixen els infants i animar-los a col·laborar”. La participació és gratuïta i es pot fer a la pàgina de Facebook de Sabadell corre pels nens i nenes.

Com és habitual en aquest tipus d'iniciatives es recolliran fons per destinar-los a entitats que treballen amb canalla amb problemes de mobilitat reduïda, així, es muntarà un bar solidari que servirà per recol·lectar aquests diners.