Torna Medievàlia als jardinets de l'Espai Cultura

L'esperit de l'edat mitjana serà en "una versió reduïda" i no com era habitual al voltant del Mercat Central

imatge d'arxiu de Fira Medievàlia
imatge d'arxiu de Fira Medievàlia | Juanma Peláez
A.H.
05 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:30h
La flexibilització de les limitacions de la Covid-19 està permetent recuperar esdeveniments i la represa de festivals de tota mena. Així, a Sabadell aquest dissabte torna una de les cites emblemàtiques al calendari local: Medievàlia. Canviarà, de forma lleu, el seu escenari, que serà als jardinets de l'Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell. 

Aquest dissabte i diumenge a partir de les 10 hores hi haurà novament les diferents parades que recreen l'edat mitjana com la demostració d'oficis, especialment al gremi dels pararies que mostraran el procés de l'elaboració de la llana, així com els ferrers, els sabaters, els fleguers i els fusters i els clàssics espectacles.

Els organitzadors han assegurat que es tracta d'una "versió reduïda" d'aquest esdeveniment, ja que en anteriors cites s'havia desplegat al voltant del Mercat Central. A banda dels jardinets, també hi ha programades visites històriques pel casc antic, a la Casa Duran i campanar de Sant Fèlix.

El 2020 es va suspendre l'edició per l'esclat de la pandèmia i la impossibilitat de muntar iniciatives que impliquessin aglomeracions de persones, com és el cas de Medievàlia que sempre n'ha arrossegat centenars pels carrers de Sabadell.