1 de 10
protesta

Membres d'Arran «ocupen» la seu d'Endesa de Sabadell per la pujada de la llum

Hi ha muntat un punt de "recàrrega popular" i es convida a endollar diversos aparells

L'acció a les portes de les oficines de l'empresa | Arran Sabadell
per A.H., Sabadell, Catalunya | 4 de novembre de 2021 a les 12:16 |
Aquest article es va publicar originalment el 4 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Diversos membres d'Arran Sabadell han ocupat la seu d'Endesa de la ciutat, situada al carrer Sallarès i Pla, com a mostra de protesta per la pujada de la llum. Una acció duta a terme aquest dijous al migdia i que vol posar de manifest l'encariment continuat d'aquest servei, amb preus rècord que s'han anat encadenant els últims mesos.

Amb pancartes en les quals es pot llegir "Que pagui Endesa!", un grup d'una quarantena de persones s'han instal·lat a les portes de les oficines de l'elèctrica i han muntat, el que han anomenat, un punt de "recàrrega popular" per convidar a endollar diversos aparells, ja siguin telèfons mòbils, cafeteres i ordinadors, entre d'altres dispositius. En un comunicat, l'organització ha assegurat que "mentre les joves no podem fer front a la pujada del preu de la llum, grans companyies com Endesa segueixen enriquint-se a costa nostra" i per això, ha remarcat que es posa a disposició l'energia a l'abast de tothom, perquè "ha de ser un dret accessible a tota la població i no el negoci d'uns quants".

L'acció arriba a dos dies de la manifestació convocada per una quarantena d’organitzacions i col·lectius contra el preu de la llum. Serà aquest dissabte, a partir de les 18 hores, a la plaça Universitat de Barcelona i que es farà sota el lema: “Aturem l’estafa de la llum”.

 

Participació