​Ràdio Sabadell repesca programes temàtics en els 20 anys de l’emissora

Tornaran a la graella “La Caixa de Pandora” i “L’Esperit de Festa i Sardanes 94.6”

L'estudi de Ràdio Sabadell
L'estudi de Ràdio Sabadell | Ràdio Sabadell
A.H.
04 de novembre del 2021
Ràdio Sabadell repescarà programes temàtics històrics de l’emissora municipal. En l’espai mensual reservat per commemorar els 20 anys de vida a les ones, s’ha escollit aquesta tipologia. Serà aquest divendres de 10 a 12 hores i es recordaran títols emblemàtics com La Caixa de Pandora d’Albert Beorlegui i L’Esperit de Festa i les Sardanes 94.6 amb Jordi Saura.

Durant dues hores es recordarà el programa de Beorlegui que es va emetre durant 15 temporades amb més de 1.200 entrevistes en un espai “cultural sense massa pretensions” i el de Saura que va estar a la 94.6 durant 12 cursos, precisament les sardanes van compartir cap de setmana amb Comença la festa que dirigia Carlos Fuentes, que també rememorarà aquest divendres.

Tampoc faltaran tots els programes que actualment configuren la graella de l'emissora municipal amb especial atenció als quatre magnífics que es mantenen: Pere Massagué amb el Xocolata Express, Jordi Torrents amb Parlem d'Òpera, Jordi Tarradas amb La llanterna Màgica i Jordi Cos amb l'Espia de Malher