La PAHC celebra l'assemblea setmanal a la plaça Sant Roc per no disposar d'espai a la Granja del Pas

Una queixa adreçada al consistori, que garanteix que en la reunió de la setmana vinent s'oferiran les opcions

La pancarta penjada per la plataforma a les portes del consistori
La pancarta penjada per la plataforma a les portes del consistori | PAHC Sabadell
A.H.
03 de novembre del 2021
Actualitzat a les 23:20h
La PAHC Sabadell ha celebrat, aquest dimecres a la tarda, l'assemblea setmanala la plaça Sant Roc. Un trasllat des de la Granja del Pas a les portes del consistori per protestar que, des de fa temps, no disposen de l'espai habitual, com abans de l'esclat de la Covid-19, per dur a terme la seva activitat.

Es tracta de l'espai la Masia de l'equipament municipal, on el col·lectiu fa l'acollida de persones noves i hi ha els lavabos, entre d'altres utilitats. I el passat mes d'abril, l'administració local va anunciar la cessió d'aquesta àrea a l'entitat l'Hermandad Nuestra Señora del Rocío i "estem fent malabars" per encaixar a la zona que disposen, denunciaven la setmana passada en un fil a Twitter.

I després de diverses reunions amb el consistori, i "davant les llargues" com a resposta, ha decidit plantar-se a les portes de l'edifici, perquè l'assemblea de la PAHC "cada setmana agrupa a mes de 100 persones" i això ho atribueix "en bona part, a les mancances en matèria d'habitatge" de l'administració local. I fins i tot s'ha llegit un manifest al vestíbul per queixar-se de la situació, recordant que aquest emplaçament fa set anys que l'utilitzen.

Fonts de l'Ajuntament han garantit que hi ha diverses opcions d'espais sobre la taula que es traslladaran a la PAHC en la reunió prevista per a la setmana vinent. Tot i així, han explicat que es va oferir l'Auditori de la Granja del Pas, "d'alta capacitat i que tenen assignat", però la plataforma ha indicat que "no és suficient" i aleshores, s'han buscat d'altres ubicacions, però al complex no hi ha espais lliures.