Ingressa a presó un jove per robar i agredir «amb contundència» un taxista de Sabadell

La víctima va necessitar una intervenció quirúrgica per les lesions que va patir

Agents dels Mossos d'Esquadra.
Agents dels Mossos d'Esquadra. | Mossos
A.H.
03 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:40h
Un jove de 19 anys, i veí de Badia, ha ingressat a presó com el presumpte autor de l'agressió "amb contundència" que va patir un taxista de Sabadell arran d'un robatori que es va produir el passat 1 d'octubre, al voltant de les tres de la matinada, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

El servei va ser requerit per dues persones i sol·licitaven que els duguessin a Barberà i un cop van arribar a destí, els dos homes van agredir el conductor i li van robar dos telèfons mòbils i els diners de la recaptació. El taxista va patir el trencament de diverses vèrtebres i del nas, a més, li van llançar gas pebre i va necessitar ser intervingut quirúrgicament.

Es va iniciar una investigació per identificar els agressors i es va aconseguir donar amb la persona que va requerir el vehicle i es va descobrir que tenia antecedents policials. La víctima va reconèixer l'home com un dels agressors i es engegar el procés per detenir-lo. Casualment, va ser detingut el 27 d'octubre a la comisaria de Manresa.

Automàticament, se'l van endur acusat d'uns delictes de robatori amb violència i intimidació i de lesions. Després de passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola es va decidir el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no s'ha descartat que es practiquin més detencions.