La Crida per Sabadell critica que el ple municipal es faci «a porta tancada» de la ciutadania

Carrega contra el govern municipal per aplicar "normes molt més restrictives" que el Procicat

Imatge d'arxiu del ple de Sabadell
Imatge d'arxiu del ple de Sabadell | Albert Hernàndez
29 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:56h
La Crida per Sabadell va criticar, el passat mes de juliol, que els regidors no tornessin a la sala de plens per celebrar les sessions ordinàries i extraordinàries, sumant-se a la petició d'ERC i Cs, manifestada en sessió plenària. Ara, els cupaires, ja amb el retorn a la presencialitat, han reprovat que se celebrin les trobades "a porta tancada" de la ciutadania.

La regidora, Anna Lara, ha recordat que s'han eliminat "la major part de restriccions" a Catalunya, "excepte, al ple de Sabadell", ha rematat. Ha carregat que s'apliquin "normes molt més restrictives" de les quals indica el Procicat i ha afegit, "no té cap sentit". Lara ha dit que els sabadellencs "han de tenir la possibilitat, perquè és una de les bases fonamentals".

Els 27 representants van tornar a la sala el passat 14 de setembre, amb l'arrencada del curs polític, i després de 14 mesos de celebracions virtuals. I en la cita del mes d'octubre, celebrada el passat dia 5, la premsa i tècnics municipals ja van ocupar seients de l'espai.