Ingressen a presó dues persones acusades de robar en un pis de Sabadell

S'havien endut una joia valorada en 60.000 euros i un rellotge d'or d'uns 28.000

El botí recuperat per la policia catalana
El botí recuperat per la policia catalana | Mossos d'Esquadra
A.H.
28 d'octubre del 2021
Actualitzat a la 13:44h
Dues persones han ingressat a presó acusades de robar en domicilis de l'àrea metropolitana de Barcelona: Sabadell, Terrassa, Gelida i Igualada. Són dues de les tres detencions practicades pels Mossos d'Esquadra, dos el passat divendres i un al dia següent. Són veïns de Sabadell, Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, amb edats de 25, 29 i 35 anys.

La investigació va arrencar el passat mes de setembre, quan una patrulla de paisà a Martorell va identificar dos homes en una "actitud vigilant" en una zona d'habitatges del municipi i, posteriorment, es va conèixer que s'havia produït un intent de robatori. Uns dies després, a l'Hospitalet, una altra dotació de paisà va aturar el vehicle que van fer servir. A l'interior van trobar-hi diverses joies amagades i un telèfon mòbil que constava com a sostret en un robatori amb força d'un pis de Montcada i Reixac.

Els dos van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de receptació. Una de les joies, robada d'una finca de la capital vallesana, està valorada en 60.000 euros i se li va poder retornar a la seva propietària.

Novament van ser detinguts a l'octubre, el passat dia 22, quan acabaven d'entrar en un domicili d'Igualada. Per això, es va demanar permís judicial per escorcollar tres habitatges a Abrera, Castelldefels i la capital catalana, on es va detenir al tercer integrant del grup. En l'operatiu es van recuperar joies, entre les quals un rellotge d’or d’una coneguda marca valorat en 28.000 euros que havia estat robat d’un pis de Sabadell, així com aparells electrònics i diners en efectiu.

Quatre robatoris
Per tot plegat, els investigadors els han relacionat amb quatre robatoris amb força en immobles de Gelida, Sabadell, Terrassa i Igualada. Tots tres arrestats, amb antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l’ingrés a presó a dos d’ells i llibertat amb càrrecs al tercer.