Detenen un conductor begut per encarar-se amb agents després de patir un accident i fugir al sud de Sabadell

El troben amagat entre dos vehicles a prop de l'accident

Un control policial
Un control policial
A.H.
28 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 10:53h
La Policia Municipal de Sabadell ha detingut aquesta passada mitjanit un home, de 42 anys, que anava begut al volant, però la detenció no ha estat per superar la taxa d'alcoholèmia sinó per un presumpte delicte de resistència i desobediència als agents, ja que s'hi va encarar després de patir un accident i fugir del lloc.

L'arrestat ha xocat contra un contenidor i una façana a la confluència dels carrers Manyans i Reis Catòlics i és que el cos havia rebut un avís, al voltant de la mitjanit, que hi havia un vehicle fent "una conducció temerària" per aquesta zona.

En arribar al lloc han trobat el turisme abandonat i, pocs minuts després, han enxampat l'home, que estava amagat entre dos vehicles a prop d'on havia impactat amb l'auto. A l'hora d'identificar-lo es va resistir i va desobeir els policies.

Per això, se l'ha detingut i, a més, se l'ha denunciat com a suposat responsable d'un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària i per conducir sota la influència de begudes alcohòliques, en el test d'alcoholèmia ha donat un resultat d'1 -la taxa màxima permesa és de 0,25-. Fins al lloc s'hi han desplaçat tres unitats de la Policia Municipal.