Reforç de les línies d'autobús per celebrar Tot Sants

Hi ha més freqüència de vehicles per accedir al cementiri els dos cap de setmana previs i el mateix 1 de novembre

A.H.
29 d'octubre del 2021
Imatge d'arxiu del cementiri de Sabadell per Tots Sants
Imatge d'arxiu del cementiri de Sabadell per Tots Sants | Juanma Peláez
Dilluns vinent s'obre el mes de novembre i se celebra Tot Sants, una data assenyalada per a molts i, com cada any, l'Ajuntament de Sabadell ha preparat el dispositiu per accedir al cementiri que novament passa per un reforç de les línies d'autobús, que gestiona la cooperativa de Transports Urbans de Sabadell (TUS), per evitar aglomeracions.

El mateix dia 1 estarà obert des de les nou del matí i fins a les sis de la tarda i hi ha previstos dos actes: una cerimònia laica a les 12 del migdia a la capella del cementiri vell i una hora més tard, un concert a la plaça de les Illes, al cementiri nou. Tot i així, des del consistori s'ha recomanat avançar la visita els cap de setmana previs.

Vagi quan es vagi, hi haurà una major freqüència de pas de busos. Concretament, de les línies L4 (La Roureda-Poblenou) i F4 (La Roureda-Poblenou) ho faran cada 15 minuts entre les 8.30 i les 18.30 hores el darrer cap de setmana d'octubre -dies 30 i 31- i el dia 1 serà de deu minuts l'F4 entre les 8.30 i les 14.30 hores i cada quart d'hora entre les 14.30 i les 18.30 hores.