1 de 10
cultura

Aquesta és la imatge que il·lustra Sabadell Capital de la Cultura Catalana 2024

Obra de l'artista local, Ramiro Fernández

La creació de l'artista local | Ajuntament de Sabadell
per Albert Hernàndez, Sabadell, Catalunya | 22 d'octubre de 2021 a les 14:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sabadell va escalfant motors de cara a ser la Capital de la Cultura Catalana 2024 i aquest divendres ha fet un pas més de cara a la posada en marxa final i s'ha presentat la imatge que representarà aquesta designació. Una obra de l'artista local, Ramiro Fernández, que mostra unes cortines entre obertes i una ceba al mig

Dos elements que "van aparèixer en el mateix instant de la proposta", ha explicat l'autor i ha seguit, "les cortines estan carregades de contingut", perquè és "símbol d'espectacle". Un logotip que és identificatiu de la ciutat i ha afirmat que enviarà aquesta creació a Londres, a la galeria Long&Ryle

  L'alcaldessa, Marta Farrés, ha dit que "ens hem de posar ja" a treballar per ser la capitalitat de la cultura 2024 amb "petits tastets" els anys 2022 i 2023. "Cal començar per configurar el relat" d'aquesta cita i ha assenyalat que cap a finals d'any han d'haver engegat les taules sectorials, que "estaran obertes a qui vulgui", ha puntualitzat i que el contingut es podrà "anar definint amb els seus integrants". 

Farrés ha avançat que la temàtica sobre la qual girarà la Capital de la Cultura Catalana serà "la producció", perquè a Sabadell hi ha creació en diferents disciplines artístiques i "hem de treure pit del que som", ha rematat. Ha posat l'accent en "l'excel·lent oportunitat" que suposa aquest esdeveniment per a la localitat.


 

 

Participació