Sabadell Viatgera aprova amb nota la tornada de la Rambla del Turisme

Destaca la bona acollida de públic durant la jornada, duta a terme a la plaça Doctor Robert

La foto de família de l'entitat amb l'alcaldessa, Marta Farrés
La foto de família de l'entitat amb l'alcaldessa, Marta Farrés | Sabadell Viatgera
A.H.
18 d'octubre del 2021
L'entitat Sabadell Viatgera, que aplega 26 agències de viatges de la ciutat, i organitzadora de la Rambla del Turisme, ha avaluat amb bona nota la tornada d'aquesta iniciativa impulsada a la dècada dels 80. Al llarg de les gairebé 10 hores de jornada van passar centenars de persones per la plaça Doctor Robert.

L'agrupació ha destacat, en un comunicat, que s'ha organitzat una "versió reformada de la tradicional i històrica" proposta per fomentar la visita a d'altres racons del planeta. La cita va servir per mostrar-ho a través de xerrades, tallers i música d'arrels africanes, balls, ioga i gastronomia, entre d'altres.

L'entitat ha subratllat que per sobre de tot "s'ha aconseguit l'objectiu principal: donar visibilitat al sector i reivindicar la força del bo i millor" d'aquests establiments de la localitat i ha remarcat que s'ha pogut "fer bandera del viatge segur, que la millor manera de viajar és amb alguna de les empreses que formen part de Sabadell Viatgera". Aquesta ha estat la primera gran activitat, però l'organització ha avisat que en vindran més, com un viatge al Marroc per Nadal.