robatori amb força

Vídeo | Roben la botiga d'Apple de la Rambla de Sabadell amb el mètode de l'encastament

Dos vehicles robats hi participen i s'enduen diversos productes de l'establiment

per A.H., Sabadell, Catalunya | 17 d'octubre de 2021 a les 13:13 |
L'estat en què ha quedat la porta de la botiga | Dani Sánchez
La botiga d'Apple de la Rambla de Sabadell, coneguda com a Intecat, i inaugurada el 2019, ha patit un robatori pel mètode de l'encastament. Segons han informat Policia Municipal i Mossos d'Esquadra, s'ha produït al voltant de les sis de la matinada i en el qual han intervingut dos vehicles, que consten com a robats.

Segons ha precisat el cos local, l'agent que hi ha a l'edifici consistorial, a pocs metres del lloc, ha sentit soroll i ha descobert els lladres, cosa que ha motivat la fugida i ha impedit que accedissin al magatzem. Tot i així, tal com han detallat fonts de la policia catalana a NacióSabadell s'ha produït alguna sostracció de material, però sense quantificar-ho.

  En el vídeo es pot apreciar el crit d'un efectiu de la Policia Municipal de Sabadell que els ordena aturar-se identificant-se com agent de l'autoritat, mentre sonen les alarmes i de l'establiment surten diverses persones, vestides de negre, i entren en un dels cotxes. Els dos vehicles han fugit i s'ha iniciat una persecució i encara continuen en cerca els dos turismes.


Els Mossos han obert una investigació per identificar els responsables del robatori. Es tracta del segon que es produeix a la ciutat, i també en un negoci de tecnologia, aquesta setmana. El passat dilluns va haver-hi en una nau de la Zona Hermètica, amb dues furgonetes que van sortir de forma abrupta de l'interior del recinte, a punt d'endur-se per davant policies.
 

L'interior de l'establiment sense aparells mòbils Foto: Dani Sánchez


Aquest no és el primer atracament que pateix la botiga d'Apple, el passat mes de febrer, també va ser de matinada, però cap a les dues, van robar telèfons mòbils. I curiosament, també en una setmana en la qual, a pocs metres, s'havia perpetrat un altre robatori, a la joiera Grau amb el mètode butró.

 

Participació