La Cambra de Comerç de Sabadell recupera els seus premis reconeixent Josep Bombardó

Un esdeveniment que torna deu anys després i també premia el Parc de Recerca de la UAB i Lípidos Santiga

Els premiats en la tornada dels Premis Cambra
Els premiats en la tornada dels Premis Cambra | Cambra Comerç Sabadell
A.H.
15 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 18:48h
La Cambra de Comerç de Sabadell ha recuperat enguany els Premis Cambra, un esdeveniment que feia deu anys que no organitzava i aquest dijous al vespre van tornar a la ciutat, a l'Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, reconeixent l'empresari tèxtil Josep Bombardó, desaparegut el passat mes de març.

Un guardó a la trajectòria personal i empresarial a títol pòstum perquè "no només va dedicar la seva vida a innovar i fer créixer els negocis familiars", també per la seva vinculació i compromís amb iniciatives com el Gremi de Fabricants de Sabadell, Barcelona Moda Centre i l’Escola Superior de Disseny (ESDI).

No va ser l'únic premi de la nit, també es va repartir al mèrit empresarial a la companyia líder en el refinat d'olis i greixos vegetals per als sectors de l’alimentació humana i animal, Lípidos Santiga. Així com a la trajectòria d'una entitat al Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per "facilitar la interacció" entre el coneixement i la tecnologia amb el món empresarial i la societat.

La cita va estar presidida pel conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, acompanyat del president de la Cambra, Ramon Alberich. La institució sabadellenca ha justificat la recuperació d'aquests guardons, per una banda, per "recuperar la normalitat al costat de les empreses" i, per l'altra, "reconèixer l’esforç dels que contribueixen a la millora de la competitivitat del nostre país, sense oblidar la seva responsabilitat amb la societat i el seu entorn".