municipalisme

Podem Catalunya demana a Morell fer «un pas al costat per coherència i responsabilitat»

Interpel·la el PSC Sabadell i els partits del ple que "facin valer el pacte antitransfuguisme" per exigir la baixa de Morell

per Albert Hernàndez, Sabadell, Catalunya | 14 d'octubre de 2021 a les 13:50 |
La diputada Conchi Abellán, en una imatge d'arxiu | ACN
La secretària general de Podem Catalunya, Conchi Abellán, ha demanat a la segona tinent d'alcaldessa de l'Ajuntament de Sabadell, Marta Morell, un cop ha culminat la seva expulsió del partit, que faci "un pas al costat per coherència i responsabilitat". Abellán li ha reclamat el retorn de l'acta de regidora.

Ha recordat que "ja no pertany al partit, gràcies al qual va aconseguir la representació", a més, ha subratllat que "no representa els valors ni els vots dels suports que va rebre Podem Sabadell. Només es representa a si mateixa". Abellán ha avisat que "ningú està per sobre de la formació, ni del comitè de direccions, però sobretot de la militància".


Ha insistit que "no representa l'organització" i per això, ha instat tant el PSC local com les altres formacions que integren el ple que "facin valer el pacte antitransfuguisme per exigir la renúncia" de Morell. A la vegada que ha interpel·lat els socialistes perquè "no segueixin el govern amb trànsfugues i no li donin suport".
 

 

Participació