Podem Catalunya demana a Morell fer «un pas al costat per coherència i responsabilitat»

Interpel·la el PSC Sabadell i els partits del ple que "facin valer el pacte antitransfuguisme" per exigir la baixa de Morell

La diputada Conchi Abellán, en una imatge d'arxiu
La diputada Conchi Abellán, en una imatge d'arxiu | ACN
14 d'octubre del 2021
Actualitzat a la 13:56h
La secretària general de Podem Catalunya, Conchi Abellán, ha demanat a la segona tinent d'alcaldessa de l'Ajuntament de Sabadell, Marta Morell, un cop ha culminat la seva expulsió del partit, que faci "un pas al costat per coherència i responsabilitat". Abellán li ha reclamat el retorn de l'acta de regidora.

Ha recordat que "ja no pertany al partit, gràcies al qual va aconseguir la representació", a més, ha subratllat que "no representa els valors ni els vots dels suports que va rebre Podem Sabadell. Només es representa a si mateixa". Abellán ha avisat que "ningú està per sobre de la formació, ni del comitè de direccions, però sobretot de la militància".

Ha insistit que "no representa l'organització" i per això, ha instat tant el PSC local com les altres formacions que integren el ple que "facin valer el pacte antitransfuguisme per exigir la renúncia" de Morell. A la vegada que ha interpel·lat els socialistes perquè "no segueixin el govern amb trànsfugues i no li donin suport".