C's acusa el govern de canviar «suports per cadires» amb el nou pacte

Adverteix que Unitat pel Canvi i Guanyem "s'han sumat al projecte independentista segrestant el vot dels sabadellencs que estan en contra"

Redacció
28 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 9:47h
El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Sabadell, Joan García, ha carregat amb duresa contra l'entrada de Guanyem Sabadell i Unitat pel Canvi (UpC) a l'equip de govern de la ciutat, que fins ara formaven la Crida i ERC. García considera que el pacte a quatre bandes "manca d'un projecte real de govern i d'una proposta estratègica de ciutat. És un exemple més de la vella política de canviar suports per càrrecs i cadires".

El portaveu de C's sosté que en l'acord "han prevalgut més els interessos personals d'alguns regidors que els de la ciutat" i vaticina que els propers tres anys i mig no seran d'estabilitat política, "sinó de transitorietat". En aquesta línia apunta que enlloc de cohesió ideològica el futur equip ofereix "summa aritmètica pura i dura".

El portaveu de la formació taronja ha criticat Guanyem i UpC assegurant que "s'han sumat al projecte independentista de l'alcalde, segrestant el vot dels ciutadans que estan en contra, i que són majoria a la ciutat, segons els resultats de les eleccions municipals de maig, i més majoria encara segons els resultats de les autonòmiques del 27-S".

Des del seu punt de vista el pacte de govern a quatre reafirma a Ciutadans a Sabadell "com l'alternativa des de l'oposició a un projecte municipal amb clara vocació de ser de transició", indica el portaveu.

Així mateix apunta que "el canvi de composició del govern municipal no variarà la forma de treballar i de fer política municipal de Ciutadans" i es compromet a treballar en propostes de ciutat, allunyant-se "de qualsevol intent de fractura a Sabadell, com el qual defensa l'ampliat govern independentista de la ciutat".