El 30è Festival Internacional Blues de Cerdanyola tanca amb la suspensió d'un únic concert

És per problemes de visat, l'únic però del certamen

Un moment del XXIX'5 edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola
Un moment del XXIX'5 edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola
A.H.
12 d'octubre del 2021
El 30è Festival Internacional Blues de Cerdanyola, celebrat de l'1 al 10 d'octubre, ha tancat amb la suspensió d'un únic concert entre la vintena d'actuacions que hi havia programades i que han acabat duent-se a terme amb totes les localitats exhaurides poques hores després d'oferir-se al públic.

L'únic però al certamen d'enguany ha estat la cancel·lació de la pujada a l'escenari dels britànics Errol Linton per problemes amb la concessió del visat per actuar a la localitat vallesana. Era un dels atractius del cartell d'enguany. En el seu lloc van fer-ho els grups Rambalaya i Cheap Bliss.

El festival s'ha dividit per diferents parts de la població, amb el Mercat de Les Fontetes, la masia Can Fatjó, l’amfiteatre de Can Serraperera i Can Cordelles, cosa que han permès que la ciutadania descobrís una part destacada del patrimoni de la ciutat.

L’organització, formada per una comissió ciutadana i l’Ajuntament de Cerdanyola, ha destacat en especial la col·laboració del públic per adaptar-se a les restriccions marcades per la Covid-19 que han alterat la celebració dels concerts i activitats. La col·laboració de tots "han fet possible que durant dues setmanes hagi estat una de les capitals del blues mundial". Ja han començat a treballar en la propera edició, la 31a.