Els millors de 2019 i 2020: Laura Ester i el CE Sabadell

El Teatre Principal acull novament la Festa de l'Esport

La jugadora de waterpolo, Laura Ester
La jugadora de waterpolo, Laura Ester | Juanma Peláez
A.H.
08 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 8:57h
El Teatre Principal s'ha vestit de gala, aquest dijous al vespre, perquè sobre el escenari desfilessin els esportistes i les entitats més destacades dels anys 2019 i 2020. La 67a Festa de l'Esport ha premiat, per primera vegada, la trajectòria d'aquests dos anys i ha reconegut la portera de waterpolo del CN Sabadell, Laura Ester, i el CE Sabadell com esportista i entitats més destacades.

Una gala que finalment s'ha pogut dur a terme, després que s'ajornés inicialment el 2020 per l'esclat de la pandèmia i que finalment es va suspendre davant la gran incidència de la Covid-19. Per això, el jurat ha valorat els anys 2019 i 2020. Ester ha estat la més votada, per davant de la seva companya d'equip, Maika Garcia, i el jugador d'handbol Aleix Gómez, que es va penjar el bronze als Jocs Olímpics de Tòquio.

Quant al CE Sabadell, que ha aconseguit el guardó per sisena vegada, ha quedat per davant del Club Tennis Sabadell i la Unió Excursionista de Sabadell (UES). L'UES, però, no ha marxat de buit, perquè l'han premiat per l'aniversari el 2020.

També s'han atorgat altres reconeixements:

- XXXIII Premi Joaquim Gorgori, al fotògraf Lluís Franco.

- Premi a la Projecció Esportiva als esportistes: Nona Pérez; Pol Yagües; Carla Domínguez; Clara Correro; Claudia Carlota i Paula Mallado.

- Premi a la Promoció de l’esport per a discapacitats psíquics a Antonio Armengol. 

- Premi a la dedicació al món de l’esport a Montserrat Avellaneda; Carles Ruiz i Carme Martínez.

- Premi a l’esdeveniment esportiu per al Club Esgrima Sabadell Jaume Viladoms, organitzador de la Copa del Món Júnior d’Esgrima.

- Premi Integració Social per mitjà de l’esport a la Ludoteca Margarida Bedós.

- Premi a la tasca arbitral a Carles Calderiña (futbol).

- Premi als centres escolars: Col·legi Escola Pia, AEE Institut Les Termes, Ampa Escola Concòrdia, Ampa Institut Ferran Casablancas i Ampa Escola Joanot Alisanda.

- Premi a la coordinació de l’esport escolar per a Esther Colldeforns (Escola Miquel Martí i Pol).