cultiu de marihuana

Intercepten una furgoneta amb gairebé 50 quilos de marihuana a Sentmenat

Procedia d'un cultiu d'interior d'una nau industrial del municipi i hi ha cinc detinguts

per A.H., Sabadell, Catalunya | 7 d'octubre de 2021 a les 11:50 |
Un dels cultius de la nau industrial | Policia espanyola
La policia espanyola ha desmantellat un cultiu d'interior de marihuana, ubicat en una nau industrial de Sentmenat, gràcies a interceptar una furgoneta que transportava 48 quilos de cabdells d'aquesta droga a la carretera C-155 de Polinyà i s'han detingut cinc persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública, blanqueig de capitals i defraudació del fluid elèctric, que ascendeix a uns 70.000 euros.

La investigació va començar en conèixer l'existència de la plantació, en un carrer sense sortida del polígon Mas del Cisa, a Sentmenat. A l'espai hi havia nombrosos aparells d'aire condicionat a l'exterior, soroll constant de màquines i una olor forta a marihuana. Amb la col·laboració de la companyia elèctrica es va descobrir, amb la mesura del consum, que hi havia un frau "a gran escala".


Amb aquests indicis, i després d'uns mesos de treball, van aturar el vehicle que duia 28 paquets de marihuana. Es va detenir el conductor i l'ocupant i, posteriorment, es va escorcollar la nau "de grans dimensions" i a l'interior hi havia dues persones mes, que vigilaven la plantació.

Hi havia dos pisos perfectament camuflats i produïa a nivell industrial en uns 5.000 metres quadrats. Segons la policia espanyola, els 84,1 quilos totals intervinguts de la droga comissada está valorada en 480.000 euros.


 

Participació