Cinc ferits en un accident múltiple davant del Taulí

Tres vehicles implicats que ve provocat per una conductora beguda que superava més de quatre vegades la taxa màxima permesa

Una ambulància al centre de Barcelona
Una ambulància al centre de Barcelona | Adrià Costa
A.H.
05 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 11:51h
Un total de cinc persones van resultar ferides en un accident múltiple que es va produir, aquest dilluns al matí, quan mancaven 20 minuts per a les nou del matí, davant de l'Hospital Parc Taulí. Va ser una topada per abast que va provocar una conductora, de 21 anys, que anava beguda.

Segons ha precisat la Policia Municipal de Sabadell, la jove va donar un resultat d'1,10 mg/l -la taxa màxima permesa és de 0,25-. Amb el seu vehicle va impactar contra un altre que estava aturat en un semàfor i aquest, a la vegada, per inèrcia contra l'auto que hi havia davant.

Fruit dels xocs en cadena van patir lesions, de caràcter lleu, cinc persones: els tres conductors, a més de la causant, de 21 anys, una altra de 31 i un altre de 73. A més, les acompanyants que viatjaven en el turisme que va provocar l'accident.

Tots cinc van necessitar atenció médica i els van dur al Taulí. Malgrat la poca distància amb el centre hospitalari, fins al lloc es va desplaçar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dues unitats del cos policial sabadellenc.