Atropellament mortal a les vies de Montcada que provoquen retards a les línies R2 i R11

Unes afectacions que se sumen a la vaga de maquinistes

Pas a nivell al centre del municipi
Pas a nivell al centre del municipi | Adrià Costa
A.H.
30 de setembre del 2021
Actualitzat a les 19:35h
Un atropellament mortal a les vies que creuen Montcada i Reixac, aquest dijous a la tarda, està provocant retards a les línies R2 i R11. De fet, la circulació de trens s'ha interromput entre les estacions de Sant Andreu Comtal i La Llagosta.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha informat que la mort s'ha produït en el pas a nivell, el que es troba al carrer Pasqual, "quan l'estava creuant". Des de Rodalies s'ha informat que s'estan investigant les causes de l'accident.

L'alcaldessa del municipi, Laura Campos, ha recordat que es tracta de la víctima 176 i ha criticat "la lentitud" del govern espanyol en la tramitació de l'expedient per aprovar el soterrament: "Porto un mes de converses gestionant amb la ministra i la secretària d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda i amb la presidenta d’Adif".

Una afectació a la xarxa ferroviària que s'afegeix a les que porten patint els usuaris al llarg de tota la jornada pel primer dia de vaga dels maquinistes. Com a mínim, s'han cancel·lat, fins a les 17 hores, més de 300 trens i s'ha prestat un servei la meitat del previst. Aquesta ha estat la primera de les vuits cites d'aturades, fins al 12 d'octubre.