Ràdio Sabadell repassa les dues dècades a la 94.6 en un especial de dues hores

Serà el tret de sortida a una sèrie de programes homenatge durant la temporada 2021-2022

Un estudi de Ràdio Sabadell
Un estudi de Ràdio Sabadell | Juanma Peláez
A.H.
30 de setembre del 2021
Ràdio Sabadell arriba als 20 anys en antena, a la 94.6 FM, i ho fa aquest divendres, 1 d'octubre, coincidint amb les emissions oficials. Per això, ha preparat una programació especialde dues hores, que començarà a les 10 del matí. L'espai, un producte dels Serveis Informatius, repassarà els inicis i la seva evolució al llarg dels anys de la mà del primer director de la ràdio local Toni Ruiz i de qui li va prendre el relleu l'any 2002, Marc Sabater.

També vol reivindicar el paper que ha jugat Ràdio Sabadell en la trajectòria de molts professionals que avui encapçalen alguns dels programes de la ràdio catalana com Aleix Parisé, director i presentador del Tu diràs de Rac 1. Però també els que hi ha a la casa, com és el cas de l'actual cap d'Antena i d'Esports, Sergi Garcés.

També inclourà un reportatge que fa una radiografia d'alguns dels esdeveniments més rellevants que la 94.6 ha explicat als sabadellencs al llarg d'aquestes dues dècades. “Ràdio Sabadell celebra aquests vint anys amb la satisfacció de continuar sent un servei públic de qualitat, que dona veu a Sabadell i la seva gent i que genera debat i opinió. Després de vint anys, continuem bategant al costat de la ciutat”,  ha declarat Garcés.

Aquest programa serà el tret de sortida a tot un seguit que s'aniran emetent al llarg de la temporada 2021-2022 i que recorreran els barris de la ciutat i alguns dels seus punts més emblemàtics. L'objectiu és seguir acostant l'emissora municipal a tots els sabadellencs.