Denuncien un conductor begut que fuig després d'estavellar el vehicle contra un camió estacionat a Gràcia

Agents de la Policia Municipal el troba instants després i en la prova d'alcoholèmia supera més de tres vegades el límit permès

Un control policial
Un control policial
A.H.
29 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:37h
La Policia Municipal de Sabadell ha denunciat, aquesta passada mitjanit, un jove, de 23 anys, per fugir del lloc on s'havia accidentat amb el vehicle que conduïa xocant contra un camió, al carrer Joanot Martorell, a l'altura del número 96, i en el posterior test d'alcoholèmia ha donat positiu.

Segons el cos policial, el conductor ha perdut el control del turisme i s'ha estavellat contra el camió. Ha marxat del lloc, deixant-lo ocupant un carril de circulació i poc després, l'han localitzat a pocs metres del lloc. 

En la prova d'alcoholèmia ha donat un resultat de 0,83 mg/l -la taxa màxima permesa és de 0,25-. L'han denunciat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat vial, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i per abandonar un escenari d'accident. Se li ha immobilitzat el cotxe. Tres unitats de la Policia Municipal s'han desplaçat fins al lloc.