La direcció de la residència Ciutat de Sabadell nega mala fe en els acomiadaments

Asseguren que responen a motius merament econòmics

Redacció
27 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:11h
La direcció de la residència Ciutat de Sabadell nega que hagin acomiadat tres treballadores del centre per un altre motiu que no sigui l’econòmic. Surten al pas així de la denúncia que el sindicat UGT ha fet, apuntant que s’havia actuat contra els treballadors i els seus representants que es van oposar a una reestructuració horària i dels torns.
 
La direcció assegura que els únics motius que han dut a l’acomiadament de tres treballadores respon únicament a criteris pressupostaris i de servei, donat que asseguren que hi ha hagut una davallada del nombre total de residents per l’increment de competència a la ciutat. “No hi ha cap persecució ni anem en contra dels nostres empleats, és per raons econòmiques”, assegura a Nació Sabadell el director del centre, Jordi Carreter.
 
Després de l’aparició de noves residències a Sabadell, l’empresa assegura que ha apostat per una inversió que veuen necessària per ampliar les instal·lacions i ser competents, i que no té res a veure amb l’acomiadament de les treballadores. “La nostra residència és de l’any 2000 i s’ha fet petita, amb 60 places, i intentem fer-la més gran i més moderna, perquè si no el negoci es morirà”, assegura Carreter.
 
Amb tot, preveu que s’arribin a les 90 places, fet que obligarà a ampliar la plantilla per a cobrir les necessitats dels residents. De la mateixa manera, insisteix que s’han fet diverses inspeccions en els darrers mesos i que les han superat, i que els treballadors no estan a disgust.
 
Així mateix, assegura que no s’ha contractat ningú per cobrir les places de les tres persones acomiadades, i apunta que els sindicats estan en desacord amb els acords que tenen per a comptar amb personal procedent de la formació dual de FP.