Farrés vol que la Pista Coberta d'atletisme torni acollir competicions al març

La Diputació de Barcelona i el Consejo Superior de Deportes han garantit l'aportació, a l'espera del pronunciament de la Generalitat

L'espera dels usuaris després de vacunar-se al vacunòdrom de Sabadell
L'espera dels usuaris després de vacunar-se al vacunòdrom de Sabadell | Juanma Peláez
27 de setembre del 2021
Actualitzat a les 19:10h
L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha fixat com a objectiu que la Pista Coberta d'atletisme, que fins el passat mes de juliol va ser punt vacunació massiva, el mes de març per recuperar l'estat original de l'equipament esportiu. "Si licitem abans" es podrà engegar la competició esportiva.

Farrés, però, ha admès que "no podrem cobrir tota la temporada, però sí l'última part". Ha condicionat la represa a que la Generalitat "doni resposta" a la petició que es va fer des del consistori. La Diputació de Barcelona i el Consejo Superior de Deportes (CSD) han garantit que finançaran la reconstrucció.

Tal com ha apuntat es tracten d'unes intervencions que no arriben al mig milió d'euros i que cada administració -Diputació, CSD, Ajuntament de Sabadell i (presumiblement) Govern- aportarà a parts iguals.

La Pista Coberta ha patit en 15 mesos diversos canvis, va passar de ser l'Hospital Temporal Vallès Salut a un dels vacunòdroms de Catalunya, un dels diferents que va escollir Salut en la campanya per immunitzar la població. En els gairebé dos mesos d'administració d'injeccions va notificar-se 168.000 vaccins, sent la franja d'edat més vacunada la d'entre 40 i 60 anys.