55.000 euros pels danys del Gloria a Sabadell

Una subvenció de la Diputació de Barcelona per destintar-la a la reparació d'edificis i espai públic

El riu Ripoll al seu pas per la ciutat
El riu Ripoll al seu pas per la ciutat | Juanma Peláez
A.H.
27 de setembre del 2021
Actualitzat a les 19:11h
L'Ajuntament de Sabadell rebrà 55.203,36 euros per destinar-los a les afectacions que va provocar els danys del temporal Gloria a la ciutat, que va creuar Catalunya durant uns dies a finals del mes de gener de 2020. La Diputació de Barcelona atorgarà aquesta quantitat per atendre edificis i espais públics.

Es destinarà a reparar cobertes, façanes, paviments interior d'immobles, semàfors, senyals de trànsit, tapes de contenidors, es retiraran arbres caiguts i la poda de nous i la reparació de paviment. Tot plegat actuacions per sufragar els desperfectes durant el temporal.

Precisament, el consistori al febrer de 2020, en una estimació inicial, va calcular que el pas d'aquest fenomen va tenir un cost de 240.000 euros. El Consell Comarcal del Vallès Occidental, d'acord amb les notificacions traslladades dels ajuntaments, va situar la factura del Gloria a la comarca per sobre dels sis milions d'euros, sent Barberà el municipi més afectat amb danys per valor de gairebé quatre milions d'euros.