La pel·lícula documental sobre l'Alzheimer es presenta al Teatre Principal Sabadell

Una obra d'una productora sabadellenca per encàrrec d'un fill que volia un record

La presentació de la cinta
La presentació de la cinta | Juanma Peláez
A.H.
27 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:25h
La productora de Sabadell, Algodigital Produccions, va presentar, el passat divendres, el documental sobre l'Alzheimer Recuérdame el principio de la desconexión, en un acte que es va dur a terme al Teatre Principal i que va servir per reflexionar d'aquesta malaltia amb amb ponències.


Es tracta d'una cinta que, inicialment, estava previst que fos un curtmetratge i ha acabat sent un documental. Un canvi que ha vingut motivat per l'esclat de la pandèmia, ja que la gravació va coincidir amb el confinament de la població pel coronavirus. La història és un cas real, que gira al voltant de la Mercè Casanovas.

La ponència d'un dels experts Foto: Juanma Peláez

L'actuació en directe Foto: Juanma Peláez


Retrata la quotidianitat d'aquesta veïna de Sabadell i amb la participació de Bombers, Policia Municipal i d'altres cossos de seguretat que formen part d'aquesta dia a dia, recreant situacions que es poden donar entre persones amb aquesta malaltia. Es tracta d'una obra que va encarregar el fill de Casanovas a la productora per tenir un record.

La presentació del documental Foto: Juanma Peláez


El film, ja va fer una preestrena a Gavà, fa un any i, entre els reconeixements, ha estat seleccionada al Barciff Barcelona. Barcelona Indie Filmmakers Festival i finalista i al Redmoon 2021.