coronavirus

La pressió hospitalària al Taulí se situa a nivells de finals de juliol de 2020

La segona part de setembre repeteix la millor xifra d'ingressats de l'any, 15 pacients del passat juny

per Albert Hernàndez, Sabadell, Catalunya | 22 de setembre de 2021 a les 08:00 |
Hospital Parc Taulí de Sabadell | Gala Espín
La incidència de la Covid-19 a Sabadell va a la baixa, mica en mica s'està consolidant aquest estiu, tot i el lleu repunt en aquesta segona quinzena de setembre. I aquesta evolució es tradueix en la pressió hospitalària i al Taulí hi ha 15 pacients ingressats, situant-se en nivells de finals de juliol de 2020.

Fa 14 mesos el centre hospitalari era el reflex dels resultats del confinament de més de dos mesos de la població i la paulatina sortida per fases i franges d'edat, entre d'altres mesures per contenir i reduir l'afectació del SARS-CoV-2. Aleshores, hi havia 14 ingressats, tots a planta. De fet, la segona quinzena d'aquell mes no va haver-hi cap entrada a la unitat de crítics. A partir d'agost, es va tornar a dispara la incidència, amb una segona onada el 2020

 
 
Ara -fins aquest dilluns-, a l'Hospital Parc Taulí hi ha 15 hospitalitzats, nou a planta i sis a UCI/semicrítics, segons dades del mateix equipament. Es repeteix la millor xifra d'enguany que es va produir a mitjans de juny. Es tracta d'una rebaixa notable, ja que la primera setmana de setembre hi havia 37 hospitalitzacions, 28 a planta i nou a UCI/semicrítics.


Quant a defuncions, en aquests 20 dies del novè mes de l'any se n'han notificat nou, sis de les quals entre els dies 7 i 20. D'aquesta manera, es trenca la tònica d'agost, quan es van elevar fins a les 32. En total aquest 2021 s'han acumulat 233 decessos.

Altres notícies que et poden interessar

​ 
​​
 

Participació