La pressió hospitalària al Taulí se situa a nivells de finals de juliol de 2020

La segona part de setembre repeteix la millor xifra d'ingressats de l'any, 15 pacients del passat juny

Hospital Parc Taulí de Sabadell
Hospital Parc Taulí de Sabadell | Gala Espín
22 de setembre del 2021
Actualitzat a la 13:02h
La incidència de la Covid-19 a Sabadell va a la baixa, mica en mica s'està consolidant aquest estiu, tot i el lleu repunt en aquesta segona quinzena de setembre. I aquesta evolució es tradueix en la pressió hospitalària i al Taulí hi ha 15 pacients ingressats, situant-se en nivells de finals de juliol de 2020.

Fa 14 mesos el centre hospitalari era el reflex dels resultats del confinament de més de dos mesos de la població i la paulatina sortida per fases i franges d'edat, entre d'altres mesures per contenir i reduir l'afectació del SARS-CoV-2. Aleshores, hi havia 14 ingressats, tots a planta. De fet, la segona quinzena d'aquell mes no va haver-hi cap entrada a la unitat de crítics. A partir d'agost, es va tornar a dispara la incidència, amb una segona onada el 2020
 
 
Ara -fins aquest dilluns-, a l'Hospital Parc Taulí hi ha 15 hospitalitzats, nou a planta i sis a UCI/semicrítics, segons dades del mateix equipament. Es repeteix la millor xifra d'enguany que es va produir a mitjans de juny. Es tracta d'una rebaixa notable, ja que la primera setmana de setembre hi havia 37 hospitalitzacions,28 a planta i nou a UCI/semicrítics.

Quant a defuncions, en aquests 20 dies del novè mes de l'any se n'han notificat nou, sis de les quals entre els dies 7 i 20. D'aquesta manera, es trenca la tònica d'agost, quan es van elevar fins a les 32. En total aquest 2021 s'han acumulat 233 decessos.