successos

Una fuita d'aigua de la piscina de Ca n'Oriac provoca un gran esvoranc

L'origen ha estat una trencadissa fortuïta al carrer

per A.H., Sabadell, Catalunya | 20 de setembre de 2021 a les 11:39 |
El forat al recinte esportiu | Juanma Peláez
Ensurt a les instal·lacions de la piscina municipal de Ca n'Oriac quan aquest dilluns al matí s'ha produït un gran esvoranc per una fuita d'aigua, d'uns cinc metres de diàmetre, segons han informat els Bombers. Tot i l'espectacularitat del forat, no hi ha hagut ni danys personals ni materials

El cos ha rebut l'avís a les 9.38 hores i s'hi han desplaçat amb tres dotacions. S'ha perimetrat àmpliament la zona i s'ha tallat el pas de l'aigua per evitar que continués rajant. A més de personal de Bombers, s'ha donat avís a la Policia Municipal de Sabadell, l'arquitecte municipal i tècnics de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a(FGC), ja que hi ha el pas de la línia proper, a pocs metres de l'estació Sabadell Parc del Nord

 

Els bombers treballant a la zona Foto: Juanma Peláez


De fet, des de FGC s'ha informat del tall del pas de combois de la línia S2, la de Sabadell, per aquest esvoranc. I els trens han acabat el seu recorregut a Sabadell Nord, per ordre dels Bombers, durant aproximadament una hora. 

 

La zona perimetrada per l'esvoranc Foto: Juanma Peláez

Al voltant d'uns cinc metres d'esvoranc Foto: Juanma Peláez


Des d'Aigües Sabadell s'ha detallat que la fuita, que ha estat de forma fortuïta, s'ha identificat en un tub de 50 del carrer Somport. Hi ha 332 usuaris afectats i s'espera que abans de les 14 hores estigui totalment solucionada. Des de l'Ajuntament de Sabadell s'ha confirmat que aquest dimarts es repararà la canonada malmesa. 

Obres de l'any passat


Precisament, en aquesta piscina es van dur a terme, l'any passat, actuacions de millora i que va motivar que s'endarrerís la seva obertura de la temporada estival. Es van fer obres d'ampliació de la sala de filtració, a l’avinguda de Navacerrada, i la substitució, a més, del sistema actual de cloració per un altre d'electròlisi salina. 
 

Els bombers avaluant la situació Foto: Juanma Peláez


 

Participació