Una dona embarassada perd el fill en un tiroteig a la zona de Sant Pau de Riu-sec

Els fets s'han produït aquesta matinada i hi ha unes altres quatre persones ferides

20 de setembre del 2021
Actualitzat a les 19:08h
Els Mossos d'Esquadra están investigant un tiroteig que ha deixat a cinc persones ferides, tres dones i dos homes, aquesta passada matinada a la zona de Sant Pau de Riu-sec, a prop de l'Ikea. I d'aquestes, una de les dones estava embarassada i ha perdut el fill, segons han confirmat fonts properes a l'ACN.

La policia catalana ha explicat a NacióSabadell que ha rebut l'avís a la 1.30 hores i les cinc víctimes han necessitat ser traslladades a centres hospitalaris, encara que segons ha pogut saber aquest mitjà la seva vida no corre perill. I ara estan indagant per trobar les causes que han motivat els fets, que podrien haver-se produït en el marc d'un botellot.

Encara no s'ha pogut identificar ni localitzar l'agressor o els agressors. Fonts de l'Ajuntament de Sabadell han assenyalat que l'espai on hi ha hagut els trets és una àrea on s'hi acostumen a fer trobades per beure alcohol, una pràctica que ha repuntat en els darrers mesos.

Per aquest motiu, han garantit en un treball conjunt amb Via Sabadell i Mossos d'Esquadra per incrementar la vigilància i la seguretat a la zona i evitar-hi la concentració de persones de nit, quan les empreses de l'entorn, centrades majoritàriament a la venda de mobiliari i alimentació, estan tancades.