coronavirus

Els Mossos investiguen una possible violació durant el macrobotellot de la UAB

Una jove de 18 anys ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra

per S.B., Barcelona, Catalunya | 18 de setembre de 2021 a les 19:02 |
Imatge del campus de la UAB després del macrobotellot d'aquesta matinada | ACN

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació davant una possible violació a una jove de 18 anys durant la nit d'aquest divendres a dissabte al macrobotellot de la UAB. La noia va anar a l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell on s'ha fet una revisió mèdica. Posteriorment, ha acudit a la policia catalana per presentar una denúncia.

Des del cos han activat el protocol d'atenció a les víctimes d'agressions sexuals que inclou atenció psicològica especialitzada davant d'aquestes situacions, acompanyament i assessorament. 


Més de 8.000 joves es van aplegar ahir la nit en un macrobotellot a la Facultat d'Enginyeria del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La convocatòria va néixer a partir d'un anunci fals a través de les xarxes socials que va derivar en una multitudinària trobada il·legal. 

Moltes persones van fer cas a la crida i s'han desplaçat a la UAB en cotxe i tren, però han comprovat que el campus estava buit i l'anunciada festa amb música i Dj's no existia. Tot i això, la munió de gent ha decidit celebrar una festa improvisada amb música i alcohol que s'ha allargat fins a la matinada. Els Mossos d'Esquadra van controlar els accessos a la zona, però no van poder arribar a accedir al recinte en tractar-se d'un "espai privat".

  El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va fer 10 assistències, totes de caràcter lleu, per contusions i intoxicacions etíliques. El SEM ha precisat que va enviar un total de 10 ambulàncies a la festa il·legal.

Les queixes per la macrotrobada al campus de la UAB ja s'han fet paleses durant aquesta passada nit en els dos últims trens d'FGC entre Barcelona-plaça Catalunya i Sabadell (S2), amb els vagons a vessar de joves per anar al campus de la UAB que van quedar destrossats. 
 
També hi ha hagut problemes al nucli de Bellaterra amb molts cotxes aparcats a l'exterior del campus de la UAB, alterant la calma nocturna dels veïns. "Què feu Mossos que no teniu unitats d'ordre públic ja a Bellaterra i UAB? Això és una bogeria, centenars de joves passant per dins les cases per arribar al botellot!!! Ja no sé on més trucar", ha comentat indignat l'usuari @mikelpuchol.

Altres notícies que et poden interessar

​​
​ 
 

Participació