El Teatre Sant Vicenç obre el curs amb deu representacions de «Tarzan»

La música serà en directe, interpretada per una banda amb vuit persones

A.H.
17 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:35h
El Teatre Sant Vicenç alça el teló de la temporada aquest cap de setmana i ho fa amb deu representacions del musical Tarzan. Un espectacle de gran format que aplega una quarantena d'intèrprets sobre l'escenari durant la funció i, a més la música, és en directe amb una banda de vuit persones. 

Estarà en cartell tots els diumenges, a partir d'aquest, dia 19, i fins al dia 17 d'octubre. Amb doble sessió: a les 11.30 hores i a les 18. El curs passat aquest espectacle, que dirigeixen Carles Campoy i Miquel Ribes, el van veure més d'un miler de persones. I això que la Covid-19 ha condicionat la seva estrena. 

Els dos directors han explicat que han estat "tres anys de creació" del projecte que "ens han ajudat a créixer tant artísticament com personalment i creiem que aquest és el més important que ens emportem". 

A més d'aquest títol, adaptat en nombroses ocasions al cinema, el Teatre Sant Vicenç també compta amb obres com El camaleó i el pastor, la primera adaptació en català d’Eugène Ionesco; No sé que vull ser; The party i La caputxeta vermella, que es representaran, si la pandèmia ho permet, durant els mesos d'octubre i novembre.