El Taulí recupera la «normalitat» en les visites dels pacients

Més d'un any després tornen els horaris habituals per a familiars i acompanyants

Llits de l'Hospital Parc Taulí
Llits de l'Hospital Parc Taulí | Hospital Parc Taulí
NacióDigital
17 de setembre del 2021
Actualitzat a les 8:04h
Més d'un any després que s'establissin les primeres restriccions a les visites de pacientsa l'Hospital Parc Taulí, aquest divendres es recupera la "normalitat", tal com ha anunciat el centre. Així, a hospitalització es podrà assistir de 9 a 21 hores i a UCI/semicrítics les quatre franges horàries: de 7.30 a 8 hores, de 13 a 15 hores, de 18 a 19 hores i de 22.30 a 23 hores. 

Quant a la unitat de crítics, els accessos al Frontal Gran Via al Mòdul A, de 13 a 14 hores, mentre que al B, de 14.30 a 15.30 hores. Des de l'hospital s'ha recomanat un acompanyant per pacient i que, si és possible, sempre sigui el mateix. També és obligatori l'ús correcte de la mascareta i la higiene de mans. 

S'acaba, per ara, unes restriccions que han anat variant al llarg dels últims 15 mesos, en que es van aplicar per preservar tant la seguretat dels usuaris hospitalitzats com del personal. Fins i tot, es van prohibir les visites davant l'explosió de casos que s'han anat produint en les diferents onades.  

Actualment, i amb dades de fins el passat 6 de setembre, al Taulí hi havia 37 ingressats, 28 a planta i nou a UCI/semicrítics. A més, la incidència de la Covid-19 a Sabadell perdia força amb un risc de rebrot moderat i la positivitat per sota del 3%, una situació que no es veia des de feia dos mesos.