Una desena d'activitats per la Festa Major de Torre-romeu i una fira medieval per la de Can Llong

Suposarà talls viaris a diversos punts de la ciutat

Tres festes majors de barris aquest cap de setmana a la ciutat
Tres festes majors de barris aquest cap de setmana a la ciutat | Juanma Peláez
16 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:28h
Aquest cap de setmana, a partir d'aquest divendres, coincideixen la festivitat de tres festes majors a Sabadell, a més de la de Gràcia, que torna després de cancel·lar-se l'any passat, també ho faran la de Torre-romeu, amb una desena d'activitats, i la de Can Llong, que instal·larà una petita fira medieval.  

Unes agenda d'actes que venen marcades per la Covid-19 i que per dur-se a terme caldrà complir amb les mesures de seguretat, com la reserva prèvia, l'ús correcte de la mascareta i de gel hidroalcohòlic. Entre d'altres, a Torre-romeu, hi haurà dos concerts les tardes de divendres i dissabte, així com diumenge a la tarda el coro rociero Raíces del Sur i Coral de Torre-romeu.  

A més, es muntarà la fira d'atraccions al descampat del carrer Banyoles del barri. Els dos darrers actes de la programació tindran lloc el darrer cap de setmana de setembre, dissabte 25 i diumenge 26. Es tancarà la Festa Major amb un cinema a la fresca a la plaça Montcortés. Es projectarà Onward, un film d'animació de la factoria Pixar. 

Per la seva banda, a Can Llong es tallarà l’avinguda d’Estrasburg i la ronda d’Europa per desenvolupar la fira medieval

Festa Major Torre-romeu 2021 by Naciodigital on Scribd