Esteve Gené substitueix Rosvi Moix al capdavant del Gremi de Fabricants de Sabadell

És el gerent de Tèxtil Gené, amb més de mig centenari de vida

Moix i Gené fent el traspàs de poders
Moix i Gené fent el traspàs de poders | Gremi Fabricants de Sabadell
A.H.
15 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:57h
El Gremi de Fabricants de Sabadell ha renovat la junta directiva, en una assemblea general de socis, que es va celebrar el passat dilluns, començant per la presidència. Rosvi Moix i Queraltó, que ha encapçalat l'entitat els últims dos anys, ha cedit el càrrec a Esteve Gené Guerrero, industrial del sector tèxtil i gerent de l'empresa familiar Tèxtil Gené.

Gené gestiona un negoci amb més de 50 d'història i amb una gran especialització en els uniformes col·legials. S'ha format a l'Escola Tèxtil d'Arts i Oficis de Sabadell i a l'Escola Superior de Disseny (ESDi). Ha estat president de l'Institut Sallarès i Pla, de joves empresaris del Gremi de Fabricants (2006-2008) i membre de la junta general. 

Va garantir que el Gremi continuarà la línia impulsada per Moix i Blai Costa. "Segueix tenint un compromís amb el desenvolupament econòmic i social del territori i de la ciutat i treballem per fer que sigui creadora d’ocupació i en concret en la indústria", va assegurar i va apuntar en prosseguir la col·laboració "estreta" amb la Fundació per la Indústria "per potenciar el pas a la indústria 4.0".

Entre els objectius marcats hi ha seguir essent una entitat de referència en la defensa i suport del sector a Sabadell i Catalunya i treballar en la promoció i la cohesió de les entitats socio-econòmiques i culturals del municipi i la demarcació, entre d'altres. 

Mandat marcat per la Covid
Moix va indicar, en el seu parlament de comiat, que el mandat havia estat "atípic", marcat per pandèmia. Tot i així, va assegurar que "la nostra entitat ha estat al servei de les empreses institucions i ciutadans cada dia al llarg de tot l’any" i va confessar estar satisfeta amb les aportacions fetes des de l'organització, tant en l'àmbit intern com per al desenvolupament social i econòmic.