Un intens xàfec deixa inundacions per diferents punts de Sabadell

Ha vingut acompanyat de trons i s'han acumulat 46,3 mm en 30 minuts

Un vehicle a la plaça Catalunya
Un vehicle a la plaça Catalunya | Txell Vañó
A.H.
10 de setembre del 2021
Actualitzat a les 18:39h
Un intens, i ràpid, xàfec que ha caigut a Sabadell a primera hora d'aquesta tarda de divendres ha deixat inundacions per diferents punts de la ciutat, amb afectacions al trànsit. Encara que des de Bombers s'ha informat que no hi ha incidències greus. Unes precipitacions que han vingut acompanyades de trons. 

Al voltant de les 15 hores ha començat a tronar i a ploure i s'ha intensificat en pocs minuts i s'ha mantingut durant una mitja hora. De fet, l'estació meteorològica del Parc Agrari, que té instal·lada el Servei Meteorològic de Catalunya, ha registrat 46,3 mm en 30 minuts
 

Dos vehicles aturats a la Ronda Ponent Foto: Txell Vañó


Punts viaris com la Gran Via, que s'ha hagut de tallar, les rondes Ponent i Europa i la plaça Catalunya han acumulat grans quantitats d'aigua, així com l'entrada de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Sabadell, entre molt d'altres indrets de la localitat.
 

L'entrada a Sabadell per la Gran Via Foto: Juanma Peláez


Els Bombers, a través d'una piulada, han informat que, per ara, havien rebut una quinzena de trucades vinculades amb aquest episodi meteorològic, tot i que han matisat que per avisos d'acumulació d'aigua i algun arbre caigut i han puntualitzat que "cap de greu". 
 Protecció Civil ha activat en fase d'alerta el pla Inuncat per les pluges intenses i ha avisat que s'estan estenent a d'altres comarques de l'àrea metropolitana, així com a Girona i al litoral de Tarragona.