Tres detinguts en menys de 15 hores a Sabadell per robar a l'interior de vehicles

Un l'enxampen al barri de la Creu Alta i els altres dos, a Can Puiggener

Un control policial
Un control policial
A.H.
10 de setembre del 2021
Actualitzat a la 13:11h
La Policia Municipal de Sabadell va detenir tres persones, en una franja de temps inferior a les 15 hores, des del migdia d'aquest dijous i fins a la matinada d'aquest divendres, per robatoris a l'interior de vehicles.

El primer detingut va ser un home de 54 anys, al carrer Ribot i Serra. Segons el cos policial, que va rebre l'avís a les 13.30 hores, van enxampar-lo robant a l'interior d'un turisme i durant l'escorcoll li van trobar material sostret. El van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en interior de vehicle.

A les 3.32 hores de la matinada, les altres dues detencions, a dos joves de 24 i 21 anys. En aquest cas, la Policia Municipal va rebre una alerta perquè al carrer Puig de la Creu hi havia sorolls semblant els d'un accident.

En arribar al lloc, els agents van trobar els dos joves extraient un catalitzador i que això havia provocat el soroll. Ambdós van ser detinguts com a presumptes autor d'un delicte de furt i danys. En la intervenció al barri de la Creu Alta van participar quatre unitats, mentre que a Can Puiggener una.