La Diada de Catalunya a Sabadell, retransmesa en directe per Instagram

Tornen les actuacions amb la coral “La Carena”, de la Unió Excursionista de Sabadell

L'ofrena floral de l'any passat
L'ofrena floral de l'any passat | Juanma Peláez
A.H.
09 de setembre del 2021
Actualitzat el 10 de setembre a les 17:02h
La Diada de Catalunya d'enguany, que se celebra aquest dissabte, s'adaptarà a la pandèmia i l'Ajuntament de Sabadell retransmetrà l'acte en directe, a través del canal d'Instagram del consistori. Serà, a partir de les 10 hores, amb la tradicional ofrena floral en l'emplaçament habitual, el llac del Parc Catalunya.

A més, dels regidors del ple, també dipositaran el ram de flors les diferents entitats de la ciutat que s'hagin inscrit per participar a la jornada. A més, aquest 2021 torna la música, amb l'actuació de la coral La Carena, de la Unió Excursionista de Sabadell (UES). 

Abans de l'11 de setembre, divendres, a partir de les 19.30 hores, a la plaça Doctor Robert, l'Assemblea Nacional Catalunya (ANC) - Sabadell per la Independència i Òmnium Cultural han organitzat un acte sota el títol "Lluitem i guanyem la independència". Una cita que comptarà amb un dels tres fundadors de l'ANC, Pere Pugès, i representants de l'independentisme local, així com les actuacions del músic Josep Valcárcel i la coral Els Notes.

El mateix dia, i a la mateixa hora, però al mur de la Llibertat, a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Can Feu - Gràcia, l'esquerra independentista de Sabadell també ha muntat un acte previ. El lema és "Ni pactes ni renúncies: La ruptura és l'únic camí!". Comptarà amb la música de Marta Cascales i Ona Lasalle i, entre d'altres intervencions, de membres d’Alerta Solidària, Nou de Lledoners, Detingudes 23-S, 8 mil motius i el Moviment Popular de Sabadell.